Λικέρ Σμέουρο

Λικέρ

[Κωδ. 00309 | 250ml]

Το Σμέουρο είναι ένα νόστιμο φρούτο που καλλιεργείται ευρέως στις εύκρατες περιοχές του κόσμου. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικά είδη σμέουρων αν και τα δημοφιλέστερα  είναι τα κόκκινα. Τα χρυσά, κίτρινα η ακόμα σπανιότερα τα πορτοκαλί είναι μάλλον οι χλωμότερες ποικιλίες των κόκκινων και μαύρων. Οι μικροί καρποί έχουν ψιλή  διατροφική αξία χαρίζοντας στον καταναλωτή τους πολλά οφέλη όπως

· Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά το σμέουρο βοηθά στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών στο σώμα και έτσι, αποτρέπει τη πρόκληση ζημιών στις κυτταρικές μεμβράνες και άλλες δομές.

· Βοηθά στον περιορισμό τoυ πολλαπλασιασμού των κυττάρων του καρκίνου, ακόμη και τον σχηματισμό όγκων σε διάφορα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανόμενου του παχέως εντέρου.

· Καθημερινή κατανάλωση τριών μερίδων σμέουρων την ημέρα  δείχνει να μειώνει τον κίνδυνο της ηλικιακής εκφύλισης της ωχρός κηλίδας (ARMD),την κύρια αιτία απώλειας όρασης σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας.

· Οι ανθοκυανινες στο σμέουρο έχει διαπιστωθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών νόσων και καθυστερούν τις επιπτώσεις της γήρανσης στον άνθρωπο.

· Το σμέουρο είναι μια καλή πηγή των αντιοξειδωτικών που μειώνουν την απελευθέρωση της ισταμινης και κατά συνέπεια, ελαχιστοποιεί τις αλλεργικές αντιδράσεις

· Το μαγγάνιο και η βιταμίνη C , δυο αντιοξειδωτικά θρεπτικά συστατικά στο σμέουρο βοηθούν στην προστασία του ιστού από τις βλάβες που προκαλεί το οξυγόνο.

· Είναι από τα λίγα φρούτα η κατανάλωση του οποίου δεν έχει σημαντική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος.

· Η έρευνα έχει δείξει ότι η τακτική κατανάλωση σμέουρων ωφελεί αυτούς που πάσχουν από χρόνιες φλεγμονές και πόνο.

http://www.xn--mxaai6bbcivbdbjeec.gr

Με τα λικέρ ΡΟΔΟΜΕΣ, έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε τους “θησαυρούς” που περιέχουν τα γνήσια φρούτα με τα οποία παρασκευάζονται

Share