Λικέρ

Η Βιοτεχνία ΡΟΔΟΜΕΣ παρασκευάζει μεγάλη γκάμα λικέρ από φρούτα που παράγονται στο κτήμα όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της. Άλλα φρούτα όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, λεμόνι προέρχονται από τον Προφήτη Ηλία Συκόπετρας. Άλλα λικέρ γίνονται από άγρια φρούτα που συλλέγονται στα βουνά της Παπούτσας (πχ κούμαρα).

Τα λικέρ παρασκευάζονται με σπιτική φροντίδα και με τρόπο και εύλογο χρόνο που δίδει στο καθένα το άρωμα και χρώμα του φρούτου. Το ιδιαίτερο χρώμα του κάθε λικέρ προέρχεται από το ίδιο το φρούτο χωρίς την προσθήκη χρωστικών.

Τα λικέρ που παρασκευάζονται στην Βιοτεχνία ΡΟΔΟΜΕΣ αιχμαλωτίζουν όλα τα αρώματα της φύσης από φρούτα και βότανα μέχρι μπαχαρικά.

Παραδοσιακά τα λικέρ αποτελούν το καλύτερο κέρασμα και είναι απολαυστικά. Μπορούν να συνοδεύσουν γλυκά, να σερβιριστούν ως χωνευτικά, να παντρευτούν με ορεκτικά, να εμπλουτίσουν ροφήματα όπως τον καφέ, το τσάι, την σοκολάτα, να αναδείξουν χυμούς, να δημιουργήσουν δροσιστικά κοκτέιλ και φυσικά να νοστιμεύσουν σάλτσες, να σβήσουν κρεατικά της κατσαρόλας, να φρεσκάρουν σαλάτες και να αποτελέσουν βάση για την δημιουργία γλυκών.

Οι ΡΟΔΟΜΕΣ με τα Λικέρ που παρασκευάζουν και σας τα προσφέρουν σε κομψές και όμορφες συσκευασίες, σας δίνουν την δυνατότητα:

·         Να τα απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας

·         Να τα κάνετε δώρο σε μια επίσκεψη σας

·         Να τα προσφέρετε ως δώρο-μπομπονιέρα – λικέρ στην βάπτιση του μωρού σας

·         Να τα προσφέρετε ως δώρο-μπομπονιέρα –λικέρ στους καλεσμένους του γάμου σας, της πιο ξεχωριστής στιγμής της ζωής σας.

Για τον γάμο σας ή την βάπτιση του μωρού σας όπου η επιλογή σας θα είναι η μπομπονιέρα Λικέρ ΡΟΔΟΜΕΣ, για ολόκληρο το 2017 θα ισχύουν μοναδικές προσφορές δώρων ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας.