Εγκαταστάσεις

Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΡΟΔΟΜΕΣ βρίσκεται στην Επαρχία Λευκωσίας, στο χωριό Παλαιχώρι Πιτσιλιάς, στην περιοχή Τροόδους.

Οι εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας βρίσκονται μέσα στο κτήμα της οικογένειας Μιχάλη και Γεωργίας Κατσαμπά, στην τοποθεσία Μαραθεύτης, σε απόσταση 2,5 χιλιόμετρα, στο δρόμο Παλαιχωρίου – Συκόπετρας.

Το κτήμα σε υψόμετρο 1100 μ, αποτελεί ένα οπορώνα φρουτόδεντρων (μηλιές, αχλαδιές, κερασιές, ροδιές και άλλα δέντρα). Επίσης, στο κτήμα καλλιεργούνται η φράουλα, το βατόμουρο και το σμέουρο και διάφορα κηπευτικά (ντομάτα κ.α.)

Νομική Υπόσταση

Η ΡΟΔΟΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ είναι η εγγεγραμμένη εμπορική επωνυμία με αρ. ΕΕ 36556 α.

Το λογότυπο rodomes-logo είναι το εγγεγραμμένο Εμπορικό Σήμα, στις κλάσεις 29, 30, 31 και 32, του πίνακα IV, του Περί Εμπορικών Σημάτων Νόμου, Κεφ.268.

Πολιτική Ποιότητας

Για τη ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΡΟΔΟΜΕΣ η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Επιλέγονται για επεξεργασία και μεταποίηση οι καλύτεροι καρποί από τα καλλιεργούμενα είδη αλλά και άλλα άγρια είδη καρπών που συλλέγονται στα βουνά της περιοχής Παλαιχωρίου-Παπούτσας. Όλα τα προϊόντα τοποθετούνται σε επιλεγμένες γυάλινες συσκευασίες.

Επισκέψεις / Φιλοξενία

Οι εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν φιλόξενο προορισμό, όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την εμπειρία του κτήματος και της γευστολόγησης των προϊόντων μας, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σκληρή δουλειά και διαδικασίες βγαλμένες μέσα από αιώνες παράδοσης δίνουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.