Ο διαγωνισμός έχει λήξει στις 30 Απριλίου 2017. Ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή.

Οι Διοργανωτές του 1ου Διαγωνισμού, ΡΟΔΟΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Παλαιχώρι) και η εταιρεία FIEVO INNOVATORY IDEAS που έχει αναλάβει την διοργάνωση του πιο πάνω διαγωνισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

 • Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 300,
 • Κατά την κλήρωση που έγινε στις 2 Μαίου 2017 αναδείχθηκαν κατά σειρά οι 5 νικητές που είναι:
 1. Μερόπη Ζαρτίλα – νικητής με μέγιστο δώρο τις 50 μπομπονιέρες
 2. Ειρήνη Ζήσιμου – νικητής με μέγιστο δώρο τις 25 μπομπονιέρες
 3. Άννα Παπασάββα – νικητής με μέγιστο δώρο τις 25 μπομπονιέρες
 4. Κίκα Χατζηπαυλή – νικητής με μέγιστο δώρο τις 25 μπομπονιέρες
 5. Ευδοκία Αλεξάνδρου – νικητής με μέγιστο δώρο τις 25 μπομπονιέρες
 • Έγινε και κλήρωση άλλων 5 συμμετεχόντων ως επιλαχόντες του διαγωνισμού.
 1. Χριστίνα Ανδρέου
 2. Αντωνία Αριστοτέλους
 3. Έμιλυ Καραΐσκου
 4. Δήμητρα Νέρουππου
 5. Άντρη Νικολαΐδου
 • Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού παρέχεται χρόνος 15 ημερών στους 5 νικητές του διαγωνισμού για επιβεβαίωση της πρόθεσης τους για παραγγελία.
 • Σε περίπτωση που εντός των 15 ημερών δεν επιβεβαιωθεί η επιθυμία κάποιου/ων για παραγγελία τότε το δικαίωμα αυτό θα δοθεί κατά σειρά προτεραιότητας στους επιλαχόντες που έχουν κληρωθεί.

Όροι Διαγωνισμού

 

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού

Η ΡΟΔΟΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ με έδρα το Παλαιχώρι (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί δια του διαδικτυακού τόπου www.facebook.com/rodomescy και της ιστοσελίδας www.rodomes.com στο πλαίσιο προώθησης των ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΟΜΕΣ, σαν μπομπονιέρες / δώρα για γάμους και βαπτίσεις. Την οργάνωση του διαγωνισμού έχει αναλάβει για λογαριασμό του Διοργανωτή η FIEVO INNOVATORY IDEAS.

 1. Δώρα

Ο Νικητής θα πάρει ως δώρο αριθμό μπομπονιέρων ίσο με το ήμισυ της παραγγελίας του, με μέγιστο δώρο τις 50 μπομπονιέρες εάν η παραγγελία υπερβαίνει τις 100 μπομπονιέρες. Τα Δώρα είναι προσωπικά και ο Νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Τιμή Μπομπονιέρας

250 ml ΛΙΚΕΡ @ € 5.95

130 ml ΛΙΚΕΡ @ € 4.76

(οι τιμές περιλαμβάνουν 19% ΦΠΑ)

 1. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος:

 • Ζευγάρια που προγραμματίζουν τον γάμο τους εντός του 2017 – 2018
 • Γονείς, νονοί και νονές που προγραμματίζουν βάπτιση εντός του 2017 – 2018
 1. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τον Διοργανωτή καθώς και όλων των εμπλεκομένων με την διοργάνωση και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

 1. Διάρκεια του Διαγωνισμού

Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 06/02/2017, έως και την 30/04/2017. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού για εύλογη αιτία, με σχετική ανακοίνωση στο https://www.facebook.com/rodomescy/ και στην ιστοσελίδα www.rodomes.com

 1. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει:

 1. να κάνουν “Like” στο Διαδικτυακό Τόπο https://www.facebook.com/rodomescy/
 2. να κάνουν “share” (κοινοποίηση) την σχετική με τον διαγωνισμό ανάρτηση στο facebook
 3. να μπουν στην ιστοσελίδα rodomes.com και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση
 • Σημειώνεται ότι θα ληφθεί υπόψη μόνο μία συμμετοχή ανά δικαιούχο.
 1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού

Η κλήρωση θα αναδείξει 1 Νικητή και 2 επιλαχόντες. Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 1η Μαΐου 2017. Αμέσως μετά θα γίνει ανακοίνωση του Νικητή και των 2 επιλαχόντων, (με ανάρτηση αποκλειστικά και μόνο του ονοματεπώνυμου τους) στην ιστοσελίδα στο facebook https://www.facebook.com/rodomescy/ και στις Ανακοινώσεις της ιστοσελίδας www.rodomes.com Επιπρόσθετα θα γίνει ενημέρωση μέσω τηλεφώνου, ή email ή φαξ.

 • Παρέχεται στο Νικητή διάστημα 15 ημερών για να επιβεβαιώσει την πρόθεση του για παραγγελία των μπομπονιέρων.
 • Μετά την παρέλευση των 15 ημερών και αφού ο 1ος Νικητής δεν επιβεβαιώσει παραγγελία, τότε ο 1ος επιλαχών έχει το δικαίωμα να επιβεβαιώσει την παραγγελία με τους ίδιους πιο πάνω όρους και του παρέχεται για το σκοπό αυτό διάστημα 10 ημερών.
 • Μετά την παρέλευση των 10 ημερών και αφού ο 1ος επιλαχών δεν επιβεβαιώσει παραγγελία, τότε ο 2ος επιλαχών έχει το δικαίωμα όπως εντός 10 ημερών επιβεβαιώσει την παραγγελία με τους ίδιους πιο πάνω όρους.
 1. Παραλαβή Δώρων

Η παραλαβή των Δώρων και των υπόλοιπων μπομπονιέρων της παραγγελίας θα γίνεται από τις εγκαταστάσεις της Βιοτεχνίας ΡΟΔΟΜΕΣ στο Παλαιχώρι. Σε περίπτωση που επιλέγεται αποστολή τα σχετικά έξοδα θα επιβαρύνουν το Νικητή.

 1. Προσωπικά Δεδομένα

Ο Διοργανωτής σας ενημερώνει ότι ο ίδιος ή και η εταιρία FIEVO INNOVATORY IDEAS κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, ως εκτελούσα την επεξεργασία, θα επεξεργασθούν προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, κατά την έννοια της ισχύουσας Νομοθεσίας με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη του Νικητή αυτού και την απόδοση των Δώρων σε αυτόν.

Νοείται ότι τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή για την αποστολή διαφημιστικού υλικού των προϊόντων των ΡΟΔΟΜΩΝ.

 1. Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.